Valborg!

Har precis kommit hem från jobbet.. Nu blir det att byta om och göra sig i ordning och packa lite. Sen när Andreas kommit från jobbet åker vi direkt ut till landet där de andra befinner sig nu. Får se om jag har tid att skriva något sen annars blir det imorgon! Ha en bra valborgsmässoafton allesammans, det ska vi ha!



Snart helg...

Nu är det kväller och här sitter man i soffan och är rätt så mör i kroppen. I morgon jobbar jag dag och sen tar jag helg och det ska bli skönt att vara ledig. Var idag ut till Marieberg en sväng och handlade det sista inför i morgon då det är Valborg och sen handlade vi en present till Nina & Niklas bebis Thilde. Hoppas det blir bra. Får visa senare i bloggen vad det blev för fint inhandlat, men det får vänta tills de fått presenten så ingen råkar se det här:)

Imorgon är det Valborg och det blev bestämt i veckan att vi kommer åka ut till min mormor & morfar och där kommer även min mamma, morbror, hans sambo och min kusin vara. Kanske att det blir min andra morbror också det återstår att se. Planen är att vi ska grilla på kvällen, umgås och bara ha det mysigt. Och om vädret tillåter ska vi elda en egen liten majbrasa där ut. Mysigt! Blir att vi kommer sova över där, får se hur många vi blir om alla får sovplats annars kanske det blir så att några får sova i husvagnen som dom har står på tomten. Det löser sig alltid.

Ikväll är det lyxfällan på tv3 och det ska ses. Helt otroligt hur vissa tänker och handlar, man blir ju mörkrädd! Det är mer än vad man tror det är. I alla fall kan man få tips och ideér om hur man ska tänka när det gäller hushållsekonomin, det är alltid välkommet.

Nu ska vi ta och lägga fläskfilén som vi ska grilla i morgon i marinad över natten så den blir extra saftig och god att äta;)


En lång dag

Hemma från jobbet för ett tag sen. Har hunnit fått i mig några smörgåsar och duschat. Tagit fram kläder för morgon dagen och förberett lite så det blir lättare i morgon bitti. Har varit en lång dag på jobbet med personalmöte och lite rörigt så man blev tung i huvudet efter det. Och det har suttit kvar hela kväll så ska bli mycket skönt att lägga sig nu i sängen.

Natti natt....  


shopping sugen

Är shopping sugen just nu. Skulle vilja handla en helt ny sommar garderob fast jag kanske inte alls behöver det:) Funderar på om jag eventuellt på måndag ska ta mig ut och titta runt lite men då efter de varit här och satt in persiennerna. Vet ju dock inte hur lång tid det tar.

Ska också köpa en present åt våra kära vänner Nina & Niklas som fick en lite Thilde den 18 april:) Vi ska och hälsa på dom nästa torsdag är det tänkt, så hoppas på det! Ska bli så spännande. Kan inte förstå att det kan vara så kul att handla bebis kläder och liknande som jag tycker att det är. Det är så söt och fint allting.

Det var lite kul för ca två timmar innan vi fick ett sms från Nina & Niklas att de hade fått Thilde så hade vi fått ett sms från Andreas bror Magnus & Carro att dom också hade fått en liten flicka. Andreas blev då farbror och nu är han både de och morbror. Tycker alla som får barn just nu bara får tjejer, undra vad det kan bero på.  De har ännu inte riktigt bestämt namn vad jag vet så får återkomma med det.

Nu blir det att göra mig i ordning för jobbet!


Trött

Klockan ringde idag vid 09.30 och jag var och är så trött! Kanske sovit för länge istället för att det ska bli bra. Imorgon blir det ingen sovmorgon då jag börjar 7 och inte på fredag heller. Men jag sov gott inatt iallafal, som en prinsessa! Nu blir att titta lite på tv och försöka vaknat till och äta lite frukost.

Ser ut att bli ganska fint väder idag, solen tittar fram mellan molnen. Så ni som är lediga njut för fulla drag, vi vet inte hur vädret blir framöver. Men vi hoppas på sol, sol, sol!!! ;)

Det blev inte...

Ja vad ska man säga, det blev inte som vi tänkte oss med maten idag. Vi syndade istället. Var för trötta när vi åkte hem i från landet för att ställa oss och laga mat så vi svängde förbi pizzerian och köpte oss en pizza och kebabrulle:) det satt fint!

Nu sitter vi här i soffan proppmätta med varsin dator och var och en gör sitt. Har tittat lite på första säsongs avsnittet av Ugly Betty, är ju faktiskt sista säsongen nu som börjat. Lite tråkigt att det ska sluta, men det har ju hållit på ett bra tag nu så det är kanske dags. Hoppas bara att det blir ett bra slut. Nu blir det att titta på roliga och lite knäppa Desperate housewives:) Börjar inte jobbet förens kl 13 i morgon så det ska bli så skönt med sovmorgon.

Fick en glad nyhet igår när jag var på jobbet. De ringde från Örebro solskydd och berättade att våra persienner var klara nu och att de skulle komma på måndag morgon för att montera upp dom i vardagsrummet. Äntligen!
Har varit jobbigt när solen legat på hela förmiddagen och långt in på eftermiddagen när man suttit där och ska se på tv och att det då blivit så varmt. Hade så hela förra sommaren och vill inte ha det så i år igen. Men nu blir det ändringar på det!


Handlat

Efter jag slutade jobbet idag så vart jag upphämtad av min snälla morfar och det bar iväg till Marieberg för att stor handla lite på Coop Forum. Tycker inte man har handlat så mycket men sen när man kommer fram till kassan så blir det ändå dyrt! Tråkigt det där:( Var sen in en snabbis på Gina Tricot och där hade dom lite rea. Hittade två tunikor till mig för 49kr/st, blev en naturvit och en korallfärgad. Hittade även två styckna ungefär likadana som jag köpte till mamma. :) Bra det där med rea, alltid hittar man något.

Just nu är jag på landet hos min mormor & morfar och hälsar på lite, följde med hit efter att vi handlat klart. Andreas slutar vid 18-tiden idag så han kommer ut och hämtar mig då och tar en fika. Sen blir det hem och göra i ordning lite mat till oss. Får se vad vi kan hitta på för något gott! Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen en stund och njuta.

Snart läggdax

Då var också denna kväll gjord på jobbet, skönt! Ska lägga mig snart i sängen och sova för i morgon blir det upp tidigt, redan klockan 05.15. Jag vet det är väldigt tidigt men jag brukar alltid gå upp vid denna tid då jag börjar jobbet 07.00. Vill ha tid på mig för att göra mig i ordning i lugn och ro och inte behöva stressa och rusa i väg. Hatar det! Och när detta händer så brukar min dag alltid bli förstörd på ett eller annat sätt.

Igår kväll tittade vi på Wallanders nya film "Arvet". Den vart helt okej, så som dom oftast brukar vara ... Gillar svenska kriminaldeckare så som Wallander, Beck och Johan Falk. Kul med svensk film då det mestadels är utländska filmer man ser.

Nästa sängen...

God Natt!

Ny vecka

Då var det måndag igen, helgerna går så himla fort och speciellt när man är ledig!
Igår var vi på ÖSK matchen och dom vann med 3-0!!! Så bra spelat av dom:) Nu har dom gått upp och ligger tvåa i tabellen, jätte bra. Får se om vi kan komma iväg nu på söndag också och titta på när dom möter BK Häcken hemma.

Snart ska jag ta och hoppa in i en dusch och börja göra mig i ordning för att senare ta och cykla iväg till jobbet. En ny vecka är lika med en ny jobbvecka. Denna vecka jobbar jag måndag-fredag med lite blandat dag och kvällsturer.
 
Kom på förra veckan att nu på fredag är det den sista april och då med andra ord är det Valborgsmässoafton. Mysigt med alla eldar som brinner! Då vet man att det är vår på gång och snart sommar:)
Har inga bestämda planer för denna afton men pratade med Andreas i helgen och vi tyckte väl båda att det vore skönt att bara ta det lugnt och kanske grilla gott och umgås med familjen, så ska höra lite med dom idag om de vore något. Fortsättning följer hur det blir.

Puss&Kram

Söndag

Vaknade med ett ryck i morse av att Andreas min sambo hoppade upp ur sängen och mummlade något. Det visade sig att han hade stängt av sin väckarklocka ett antal gånger så den inte hade ringt något mer och med det så var klockan ganska mycket när han titta på den, ca 30 minuter tills han skulle vara på jobbet. Inte kul! Men han hann i tid som tur var.

Nu sitter jag och äter lite frukost och tittar lite på Nyhetsmorgon söndag. Var precis en äldre man som skulle fylla 77år i nästa vecka som skrapade triss och vann 300 000kr, han blev så glad.  Och in kom hans barn och gratulerade honom, han fällde några tårar, så söt.  Grattis!

Igår var jag och hämtade ut ett packet från HM, alltid lika spännande var det är som är beställt och om det passar. Men allt såg ut att passa så det var kul:) Här är några utav de saker som kom igår:


                                                          
 
Senare idag ska jag och Andreas gå på fotboll, ÖSK spelar hemma match på Behrn Arena mot Halmstad BK kl 17.00. Så vi är där och hejar på ÖSK!

Kram på er!






Hejsan!

Då har jag också skaffat mig en egen liten blogg. Tänkte att jag gör väl som de flesta andra och börjar blogga. Jag själv läser ju en del bloggar så varför inte börja själv. Så blev det och vi får se hur det går:)

Idag är det lördag och man är ledig, Skönt! Vädret är ganska så fint idag, soligt men inte så där super varmt men det duger helt klart. Är inne på min andra lediga helg nu utav tre, så bäst att njuta för fulla drag. Har inte alls några direkta planer för dagen, utan att bara ta det lugnt. Plocka lite i lägenheten och köra någon tvättmaskin skulle inte vara fel. Sitter och tar mig en kopp kaffe just nu i soffan och tittar på våra 2 katter som sitter vid balkongdörren och luktar på den friska luften som kommer in. ¨

Ska försöka se lite hur det funkar med design och så, men är inte helt hundra på om jag kommer förstå så mycket! Kanske får ta hjälp av sambon för att få till det;)

Ha en trevlig fortsatt lördag allesammans så hörs vi av!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0