längtar...

Just nu längtar jag efter att få gå på semester. Ska bli väldigt skönt att få vara ledig ett tag! Jobbar mitt sista pass nästa söndag den 11 juni, så det är ett tag kvar. Sitter just i skrivande stund och tittar runt lite på utlandsresa. Hur skönt vore inte det egentligen? Att bara åka iväg och inte ha något att tänka på i några dagar och bara njuta.


Rea hos Nelly

Rea fyndat på Nellys sommar rea som har startat... varor på rea mellan 50-75 % rabatt. Det tycker vi om! Blev att skicka efter dessa saker. Hade fortfarande grattis frakt från förra gången så det var bara att passa på.

                             
                                            Cardigan 59kr                              Klänning 89kr

 

                                                            Två sminkväskor för 25kr/st
                           
                                     Sen hittade jag denna underbara klänning i nyheter för 159kr.
 
                                                        
                                             Köpte även lite sololja för varmare dagar vid stranden.
                                                         
                         Blev även lite underkläder också. Hoppas allt är lika fint i verkligheten som på bilderna!

Sommaren är här!

Nu ska vi alldeles strax gå ut och sätta oss på balkongen och njuta av det underbara vädret vi har fått:) Ska spela lite Yatzy, äta ostbågar och dricka cola/öl. Sommaren är äntligen här och hoppas den är här för att stanna! 24 grader kl 19.00:)
Jag och Andreas åkte idag efter vi båda slutat jobbet ner till Naturens hus och köpte oss varsin glass och vandrade runt lite där. Det är ju så fint nu därnere! Dock var det ganska mycket mygg när man gick igenom skogen, där det var skugga:( Vart ganska äten utav dom som jag alltid blir. Dom verkligen älskar mitt blod!! :(


Pina colada!

Blev en beställning härom dagen ifrån detta ställe, kunde bara inte låta bli dessa skönheter.

  
Jag tror att någon utav dessa blir min midsommar klänning:)

Pina Colada Body Smoothie SEK 139, Moyana Corigan - NELLY.COMAlla som känner mig väl vet att min favorit drink är Pina Colada och att jag älskar allt som har med kokos samt annans att göra. Så tog med i beställningen en body smoothie (lotion) med doft utav just detta. Hoppas den luktar precis som jag hoppas på, att den lever upp till mina förväntningar:) Blir spännande!

Nytt

Köpte nya bordstabletter till köksbordet här om dagen. Genomskinliga med vita stjärnor på. Har velat haft nya bordstabletter ett bra tag, lite ljusare nu när sommaren äntligen är här. Men har inte hittat några som tycks ha passa in och varit fina fram tills nu:) 




Gårdagskvällen

Kvällen igår vart lyckad. Maten var som förväntan väldigt god. Jag och Andreas körde på de goda kyckling grillspetten som vi tidigare ätit där som är mumma:) Pappa var lite mer vågad och provade på deras kolgrillade Lammkotletter och han blev inte besviken. Det kunde dom tillaga rätt! Har aldrig provat lamm själv fast det sägs vara gott. Men kommer nog inte göra det heller, det är nog inte riktigt min grej det där med att äta annat kött än ifrån gris och ko. Det vet jag ju smakar gott. Så varför prova något nytt:) 

Efter vi hade ätit klart skulle vi åka hem och titta på den sista fotbollsmatchen för dagen, men vi bestämde oss för att titta in på den nyöpnnade sportbaren Cadillac där Linette jobbar lite extra. De sände matchen på storbilds tv där så vi stannade kvar och såg den över några öl och cider. Men kvällen tog inte riktigt slut här som jag trodde att den skulle göra. Vi tog oss vidare till Strömpis där några kompisar till Andreas var. Vart några cider,öl och skumpa till innan hemgången. Vi hade det trevligt.

Vi hade tidigare innan middagen cyklat upp på stan och skulle nu bege oss hemåt när jag inte får upp mitt lås på cykel. Det har varit jätte trögt i många veckor nu men igår vart det värre än värst. Det hela slutade med att jag fastnade med nyckeln i låset och den bröts av på mitten. Lyckat! Cykeln fick stå kvar och vi tog oss hem på den andra cykeln. Jag skjusade Andreas halva vägen hem sen gick jag resten av biten.

Idag har vi mest tagit det lugnt. Varit och hämtat cykeln på stan och kört ut den till landet där vi fick klippa av låset med tång. Folk som såg oss på stan när vi hämtade den trodde nog att vi stal den. Det var en gammal tant som tittade ganska mycket på oss. Har sen varit ute en sväng till Marieberg där jag letade skor men hittade inga som var fina nog. Jakten fortsätter. De jag hittade fanns inte i min storlek. Tog sen en fika ute på landet på baksidan ute i den härliga vädret och efter blev det lite badminton.

Nu ska vi ta och laga till oss lite mat här hemma och titta lite tv. Blir nog fotboll även ikväll om sambon får bestämma.


Grekmat:)

Har inte haft så stor lust att blogga nu på några dagar. Men nu har den kommit tillbaka lite igen:) Så hoppas den håller i sig. Igår var jag till frisören på fm och klippte mig, blev en uppfräschning av topparna nu inför sommaren. Gjorde även lite nya ljusa slingor. Känner mig som en ny människa! Alltid skönt att gå till frisören och ro om sig själv.

Var sen hemma en snabbis och gjorde mig i ordning för att sen åka iväg på studentfirande av min barndomsvän Malin som tog studenten i Hallsberg igår. Var hemma hos hennes stora syster i deras hus och firade. Dom hade gjort allt så fint! En lyckad kväll blev det med god mat och trevligt sällskap. Grattis ännu en gång Malin!

Vaknade här för inte så länge sen. Tog en lång sovmorgon idag och jag kan säga att det behövdes verkligen. Ikväll ska vi ut och äta med min pappa. Han fyllde år för några veckor sen men vi har inte fått till det ännu och kunnat firat honom. Men nu äntligen ska det bli av ikväll. Vi ska äta middag på en grekisk restaurang som heter Grekiska kolgrillsbaren. Det ska bli så gott. Älskar verkligen grekmat:) Och där har dom verkligen väldigt bra mat, så rekommenderar ni som inte ätit där ännu att göra det. Ni kommer inte bli besvikna.

Midsommar klänning?

Kanske har hittat min midsommar klänning. Tycker den är så fin. Men vågar man beställa den och hoppas på att det blir rätt med storlek och hur den ser ut i verkligheten, så man inte blir besviken? Lucknow Short Dress SEK 399, Vila - NELLY.COM Klicka på klänningen för att komma till den.

Sveriges nationaldag

Har gjort klart balkongen idag och det vart fint:) Suttit en hel del där ute. Mamma kom på besök och är här fortfarande. Vi har fikat ute på balkongen och tog oss sen en cykeltur till Willys för att handla. Och nu blir det mer fika. Har bara tagit det lugnt och kommer fortsätta så idag. Älskling jobbar och ska efter jobbet och spela beachvolleboll med några jobbkompisar. När han kommer hem sen så ska vi äta lite, får se vad det blir för något gott. 

Idag är det den 6 Juni, Sveriges nationaldag. Firar den inte på något speciellt sätt, utan njuter bara av att vara ledig idag. Imorgon väntar jobb igen. Glad nationaldag iallafal.

                                           

Jordgubbar

Har ganska precis kommit hem från stan. Möte först upp Linette och senare Lejla & Elin. Handlade en present till Lollo som fyllde 23år i onsdags. Grattis igen gumman! Hoppas att den blir bra:) Köpte sen med oss sallader och dricka från café Java och sen gick vi till slottet där vi satte oss och njöt av lunchen i solen. Köpte med jordgubbar hem från några som stod och sålde i ett stånd uppe på stan som ska ätas ikväll...hoppas bara att de är goda nu. Kostade ynka 20kr /litern, så det var billigt. Jordgubbar är ju så gott!! Kommer bli de första i år för våran del.

                                  mumms...

         Vi fick lite besök när vi satt och åt. Gissa om de tyckte det var gott med lite bröd som de fick.
         

                                      Får se vad kvällen har att bjuda på, inga direkta planer.




Grillat är gott!

Nu är Blommorna till balkonglådorna köpta. Det blev rosa Pelargoner och vita Flitiga Lisa, tror det kommer bli fint. Sen är också vaxduken köpt till bordet på balkongen. Det vart den jag visade med fjärilar i olika färger. Super härlig! Ska ta kort och lägga upp sen på hur det blev.

Grillade igår kväll efter att Andreas slutat jobbet... gott gott gott! Skulle lätt kunna äta grillat alla dagar i veckan under sommaren för att det är just så gott. Man kan ju grilla så himla mycket olika saker. Igår vart det kycklingfilé som grillades och till det klyftpotatis, beasås och Hps goda rökiga sås:)

                                  

Idag ska jag upp på stan för att träffa Linette vid ett tiden, vet inte om Lejla också kommer. Ska äta lite lunch och gå runt och titta lite i affärer. Solen är framme även idag men det är lite mer molnigt än vad det har varit de senaste dagarna. Hoppas det spricker upp senare.

Nu ska jag äta lite frukost innan det blir en skön dusch och göra sig i ordning.

Picknick

Efter jobbet igår åkte vi och handlade lite på Willys och sen åkte vi vidare till Wadköping/Stadsparken. Där satte vi oss på en filt vi tagit med oss och njöt av solen och hade en liten picknick. Senare tog vi en promenad runt där och runt Stora holmen. Mysigt för alla barnen att vara där leka och bada:) Ett perfekt ställe att gå till om man har barn.

När vi hade gått där en stund mötes vi på vägen av några söta små barn, men mammorna ville inte vara så trevliga mot oss. Dom ville att vi skulle gå där i från.






När vi kom hem igen så beställde vi pizza och avnjöt den på balkongen. Det var ju så varm ute även igår kväll! Härligt! Nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag försöka väcka Andreas så att vi kan äta frukost tillsammans innan jag ska åka till jobbet.


1 Juni

Idag är det 1 Juni, första dagen på den första sommar månaden:) Jippy! Känns bra att sommaren snart är här eller har den redan anlänt? Men också att det inte är allt för långt kvar tills semestern börjar... Längtar!

fjärilar

Har ganska nyss gått upp i från sängen här. Skönt att sova ut när man väl kan och får det. Inget man tackar nej till direkt! Dagen igår var bra ute på landet. Innan jag skulle åka hem så åkte vi en sväng ut till Marieberg och handlade. Hittade då på Jysk en vaxduk med fjärilar i olika färger och former. Tyckte den var så fin och somrig. Så tror att det kommer bli att vi köper den till utebordet. Tog kort på en bit av den, så här ser den ut.

                                    

                                                      Visst är den fin? Älskar fjärilar!

Får se när vi kommer ut dit igen och kan köpa den. Satt och åt middag igår kväll för första gången ute på balkongen, det var mysigt. Men var lite kallt då inte solen låg på och värmde längre. Vi har solen liggandes mot balkongen mellan ca 09.00-16.00. Får se när vi tar våran första frukost där ute. iIte svårt att få i hop när vi jobbar så olika. Men någon gång blir det:)

Här är underbara Bellis Perennis blommor som mormor & morfar har på en del utav gräsmattan ute på landet.

 

Morsdagsblomma i söndags. Passade bra på trappen vid entrén.


Idag börjar jag jobba vid 13 tiden, känns helt okej nu när jag varit ledig i några dagar. Lika fint väder idag:)



RSS 2.0