utemöbler check...

Sitter och tittar på serien Våra bästa år som går på kanal 3. Det är en riktig såpa, men ändå måste man titta lite då och då. Ska snart hänga en tvätt och sen åker jag ut till landet för att vara där över dagen och njuta även idag av solen. För i morgon blir det inget av det då jag jobbar kväll.

Igår kväll tog vi tag här hemma och monterade upp våra utemöbler som ståt tills nu nere i förrådet. Så det känns skönt att ha dem upp nu när det börjar bli fint väder. Det som fattas nu är en vaxduk och blommor till balkonglådorna som måste inhandlas snarast.

Så här ser utemöblerna ut. Köpte nya förra året på Plantagen och vi är nöjda med dom. Lätta att bära/flytta och bordet är i lagom storlek.





Nu ska jag ta och göra mig i ordning. Ha en riktigt härlig och skön dag och njut av solen!

Lite bilder

Här kommer några bilder på lite av de vi handlade i Ullared. Vart mycket bas saker inhandlade, men de är bra att ha hemma:)



Blev också att vi köpte en del kläder. De hade ganska mycket snyggt både till mig och Andreas. Har på oss några av de idag och de passade perfekt i storlekarna.



Molli och Märta vart glada för sina nya leksaker vi hade köpt. På bilden leker Molli med ett trollspö med fjädrar som direkt blev en utav favoriterna.



Köpte dessa två fina ljuslyktor i en butik som låg i området bredvid Ullared. Så himla fina var dom så de fick följa med hem till oss:) Dom hade jätte mycket fina saker i denna stil och mycket vitt som gillas här.



Passade perfekt på tavellisten i köket.

vilken dag

Har varit dålig med att uppdatera men har bara tagit det lugnt om dagarna och njutit av det fina vädret vi fått:) Dagen har varit helt underbar med 20 grader och soligt. Solen skiner fortfarande. Morsdag idag och den har spenderats ute på landet hos mormor & morfar där vi blev bjudna på lunch och eftermiddags fika. Mamma var även där och min morbror med sambo och kusin.  Spelade badminton med kusin ett bra tag, det är kul men vart jobbigt efter ett tag pga att solen låg på och brände. Kommer nog känna av i min högra arm i morgon att jag spelat;)

Resan i fredags till Ullared gick bara bra. Vi gick upp som planerat vid ca kl 02.00 och åkte i väg vid 03.15. Körde halva vägen var dit och var framme precis när de skulle till att öppna. Fem minuter i åtta stog vi klara. Tog det lugnt där inne och gick runt och kollade på allt. Var inte så mycket folk som vi trodde det skulle vara. Det är ju så himla stort och man blir lite förvirrad i bland och undrar vart man ställt vagnen någonstans. Har man verkligen gått i genom allt? eller har vi missat något?


                                          

Efter att vi gjord själva Ullared så gick vi runt i övriga butiker runtom så som Göteborgs kex, MQ outlet med mera.  Så det handlades kex i stora lass ( inte bara till oss utan också till de här hemma). Men vart lite besvikna när vi skulle in på MQ outlet då de höll på att bygga om, så de hade mer än hälften av butikens kläder nerpackade i kartonger och en så liten lokal de var i nu mot den förra. Blev inget att handla där denna gång. 

Vi var klara i Ullared vid ca 13 tiden så vi åkte vidare. Bestämde oss för att åka förbi Ulricehamn på hemvägen där de har flera outlet butiker med massor av märkeskläder, skor och prylar. Hittade dit förra året när vi hade semester och tyckte det var flera bra affärer. Då handlade vi men inte denna gång. Ångrar mig lite då jag inte köpte ett SVEA linne jag tittade på och en bh från samma märke. Men det kanske finna kvar nästa gång, vem vet.

Efter vi varit där nån timme så åkte vi hemåt igen. Vart en bra dag även denna. Men nästa gång vi åker ner mot Ullared så sover vi nog över någonstans, för det tar lite på krafterna att åka 80 mil på en och samma dag!

Lägger upp lite bilder på de vi handlade senare.   

Trötta!

Nu har vi kommit hem från Ullared och är jätte trötta. Blev inte mycket med sömn i natt. Blir att krypa upp i soffan nu och titta på film och äta lite gott. Skriver mer i morgon om dagen som varit med shopping och annat.


Ullared

Inatt vid ca 03.00 åker vi mot Ullared! Det blev bara jag och Andreas som åker dit, blev lite ändrade planer emot vad jag skrev i förra veckan . Men det går ju lika bra det. Blir som en liten mini semester över dagen för oss. Har laddat upp med fika och frukost som vi tar på vägen dit. Åker så pass tidigt för att vi ska vara där tills varuhuset öppnar vid 08.00.

Det har varit löning för nästa alla i veckan så kommer nog att vara mycket folk där borta nu, så bäst att vara där i tid. Jag ska få övningsköra den första biten på dit vägen så det ska bli kul. GPS:en är med så vi hittar bästa vägen:)

Mot Ullared snart:) Ska fixa det sista nu och göra kväller om några timmar så man hinner sova lite iallafal.

Hoppas på bra shopping i morgon och rätt så bra väder att köra i. Håll tummarna för oss!

promenad i vårvädret + fika

Kom nästan precis innanför dörren här hemma. Mötes av mina två favorit tjejer, Märta & Molli! :) Alltid så himla glada över att se oss när vi kommer hem. Alltid någon som möter en i dörren och jamar massor och hälsar en välkommen hem:)

Var efter jobbet förbi Malin in stund. Vi tog en promenad upp på stan i det härliga vårvädret. Skönt att solen börjar titta fram lite nu igen. Aldrig fel. Trodde inte att den skulle göra det i och med att det regnade i morse när jag åkte till jobbet, men det sken upp ändå lite senare under dagen. Hoppas på att det kan bli bra väder till helgen då vi är lediga. Är faktiskt ledig i 6 hela helger tror jag det blir nu. Underbart! Efter promenaden gick vi hem till Malin och tog en fika innan jag skulle cykla hemåt. Fick se hennes student klänning idag. Den är jätte fin! Bra val...

Nu ska jag snart ställa mig och göra i ordning lite mat tills min kära sambo kommer hem från jobbet. Det blir Tomat- och pastasoppa! mumms så gott!


Gott!

Dagen har sett ut som följer... Tvättning, diskning och härligt kanelbulle bak:) Blir att ta en eller två bullar sen och ett glas kall mjölk och njuta! Mmm :)

 

Vilket väder det är ute idag. Regn och rusk! En sån här dag man bara vill sitta inne och krypa upp i soffan med en bra film och en stor godis påse att gotta sig med. Är ledig idag efter jobbar helgen, så det är väldigt skönt. 




ännu en dag

Då var ännu en dag till ända på jobbet...går mot måndag då jobbar helgen tar sitt slut. Det har gått bra idag på jobbet och i morgon är det redan söndag. Slutade vi fyra idag och har varit och handlat lite. Sitter nu här hemma i soffan och bara tar det lugnt. Sommarkrysset går på tven just nu, så sitter och tittar & lysnnar lite medans jag sitter vid datorn.

Har inte berättat att...nästa fredag den 28 maj så kommer vi att åka till Ullared över dagen. Ska bli kul då jag är lite shopping sugen och där hittar man ju både det ena och andra. Mycket till hemmet som är kul. Och ganska billigt är det också! :) Man plockar på sig rätt så mycket och sen när man kommer fram till kassan så blir det rätt så dyrt men då har man också fått ganska mycket för pengarna!

Vi kommer att åka tidigt på fredag morgonen och stanna efter vägen för att äta frukost och för att fika. Vi kommer förbereda fikat och de hemma dagen innan och ta med oss. Mysigt med en liten utflykt tillsammans med nära och kära ♥




åska och blixtrar

Vilket väder det var igår kväll. Det åskade, blixtrade och regnade rejält ute. Och blixten slog ner lite här och var i länet. Tycker det är ganska otäckt i och med att man inte kan styra det alls. Man är helt makt lös när det gäller moder natur. Hela Örebro kommun vart utan vatten i några timmar för att ovädret slagit ut en transformator i vattenverket.

Men som tur var fick vi senare tillbaka det. Men det är i sånna här tillfällen som man förstår vad man är beroende utav tex vatten och el. Ute hos min mormor & morfar försvann strömmen, men även där kom den tillbaka efter några timmar.

Ovädret kunde även komma tillbaka senare i dag men hoppas på att de har fel, då jag cyklar till och från jobbet. Vill inte vara ute i sånt väder det var igår!

Snart bär det i väg till jobbet för att starta uppe en jobbar helg!

vilket väder...

Oj oj oj vilket väder vi har fått idag. Helt underbart! Hela 25 grader var det förut när vi åkte i bilen:) Har varit och hälsat på hos mormor & morfar där det blev fika. Sen åkte vi förbi hos mamma och lämnade av några tröjor som hon skulle ha ifrån mig som var med i paketet från HM. Har även varit i väg och lämnat på några paket med saker som vi sålt på tradera, varav min gamla mobil. Så det känns skönt att ha fått i väg dom nu.

När vi kom hem förut så bestämde vi oss för att cykla iväg till Ladugårdsängen och ta varsin pizza ute i det fina vädret på deras uteservering. Gott var det! Skönt att sitta ute! Var vårat favorit ställe förut när vi bodde där och gillade deras pizzor, men nu när de bytt ägare så vet vi inte längre. Inte lika bra som de förra ägarna.

Nu har vi kommit hem mätta och belåtna och ska nu ta tag i att städa våran garderob som ser för taskig ut. Har bara slängt in massa saker där, så den behöver rensas och göras i ordning på.


Vårruset

Vad varm och kvavt det har varit de senaste dagarna ute. Igår sa de att det skulle bli regn ute vid ca två tiden men kom endast några droppar sen blev det inget mer. Skönt då jag efter jobbet cyklade upp på stan för att gå runt lite och sen möta upp Linette och Louise för att fika. Vi satt ute för första gången i år på cafét Bara vara. Var riktigt skönt.

När vi hade suttit där en stund så började det kom in en massa springandes / joggandes tjejer på sidan av oss. Det var Vårruset som kom:) Så vi satt kvar och tittade på det en stund. Var rätt roligt, kände igen en och annan som kom förbi som var arbetskompisar, vänner, bekanta med mer. Lejla kom joggandes med sin klasskamrater förbi oss. Hon var så duktig!! Jag, Linette och Louise bestämde oss för att nästa år ska vi också vara med! Ska bli kul :) Jag var med föra året med jobbet men kände i år att jag inte hade så stor lust då det skulle vara dagen efter våran friskvårdsdag.

Sen blev jag tvungen att åka i väg till jobbet igen för jag hade råkat fått med mig bensinkortet till våran bil på jobbet i min väska när vi tidigare under dagen var i väg och handlade. Så typiskt och jag hade ingen större lust att åka in med det idag då jag är ledig. Andreas kom och hämtade mig med bilen och körde mig så det gick snabbare än att jag skulle cykla dit. Var ganska trött igår kväll. Åkte hem och gjorde toast och sen blev det soffläge hela kvällen.

Var och hämtade ut ett paket innan vi åkte hem som hade kommit från HM. Ska packa upp det idag och se vad som finns i det och om allt passar!

tunikor + linne

Dessa två tunikor och linne köpte jag på färden upp till Sveg när vi var inne och handlade i Borlänge och i Insjön.



jämtland

Här kommer lite bilder ifrån när vi var i sveg som jag tog när vi bland annat var ute och åkte fyrhjuling.
 
Huset uppe i Överberg där Andreas pappa bor.


Taget uppifrån berget som ligger bakom huset. Jätte fin utsikt som man kan åka upp med bland annat fyrhjuling på sommaren och med skoter på vintern.



I torsdags morse när vi vaknade så hade det snöat under natten!



  Söta och gosiga Albin  

Det är jätte fint upp i jämtland både på vintern och sommaren. Så om ni inte varit där så tycker jag absolut att ni ska åka dit nån gång och få se med egna ögon. Den fina naturen. Jag hade själv aldrig varit där innan jag träffade Andreas!

trött i ben och fötter...

Nu är jag helt slut i ben och fötter efter våran friskvårdsdag med jobbet. Har gått och gått, upp och ner i träng. Var det inte uppför så var det nerför. Men bra träning har man iallafal fått i dag om inte annat! Vart att vi gick ca 1 mil.



Fin utsikt ner på sjöarna uppifrån bergen.



Mysigt blev det! Hade köpt med oss varsin valfri sallad som vi åt till lunch och sen hade vi med oss dricka, frukt, choklad och kaffe som vi tog efter vandringens gång.
Vi tände en brasa för att grilla lite marshmallows på pinnar efter lunchen.



Dagen i helhet har varit toppen bra! Vi trodde i morse att det skulle kunna bli regn under dagen men vi klarade oss utan! :)

Har precis varit in och tagit en skön och behövlig dusch nu när jag kom hem. Har även sökt igenom hela mig så jag inte fått någon fästing på köpet med hem från skogen. Men har inte hittat någon som tur är! Dom är ju så äckliga!!



Tillbaka till jobbet

Måndag idag och det betyder åter tillbaka till jobbet. Känns lite konstigt då man varit ledig nästan 1 vecka. Men det går bra och man kommer snabbt tillbaka i det hela.

Vi kom hem igår kväll vid åtta snåret och vi sprang upp med alla saker i lägenheten och sen åkte vi och hämtade katterna hos mamma. Saknat dom väldigt mycket! Men de hade ju haft det bara bra hos mamma och jag tyckte nog att Molli hade blivit lite större under tiden där. Fått mycket god mat:) Dom sov i sängen hela natten och gosade gott fram tills vi gick upp för ett tag sen. Mys!

Nu ska jag försöka hinna med och plocka lite här hemma innan det är dax för att åka i väg till jobbet. Förstår inte hur mycket saker man igentligen har med sig när man åker och ännu mer när man kommer hem. Undra vad det kan bero på? Ska ta bilder på de kläder jag handlade i Borlänge och i Insjön, så det kommer upp de närmaste dagarna.

Just de, i morgon har vi friskvårdsdag med jobbet och ska upp till Dovra sjöar och vandra. Vi ska vandra runt de tre sjöar som ligger där och det kommer bli ca 1 mil vi ska vandra. Kommer stanna for att äta under vandringen och fika. Dovra sjöar ligger i naturreservatet Dovrasjödalen och ligger vid östansjö. Hoppas på bra väder i morgon så att det inte regnar. 

                                                            

Regn och åter regn...

Det har nästan regnat hela tiden vi varit i Sveg och inte velat sluta alls! :( har varit jätte tråkigt då vi inte kunnat varit ute något. I torsdags när vi vaknade hade det även kommit SNÖ under natten!!! Vilket rejält bakslag.
Blev i allafall en kvällspromenad på onsdagskvällen men mer än så har det inte blivit.
Nu har alla farit hem utan jag och Andreas, vi har tänkt att åka i morgon någon gång på dan. Har haft det jätte bra här och roligt att få träffat alla.

Lilla Ella var helt underbart söt hon. Så liten och go tjej det där. Engla Andreas systers dotter hade växt och blivit en stor tjej tyckte jag. Lika go och söt hon också. Känns lite tomt när de nu har åkt. Hoppas vi ses snart igen och att det inte dröjer för lång emellan gångerna.

Begravningen gick bra i onsdags. Känns skönt att det är över nu, har varit som en liten klump i magen innan och varit jobbigt. Nu har den släppt. Det var jätte fint allt i kyrkan och efter.

Nu har det faktiskt slutat att regna och solen börjar titta fram mellan de gråa molnen. Kors i taket!! Underbart om solen kan hålla sig framme nu och stanna. Det är ju faktiskt snart juni:) Snart ska vi åka ner till Sveg och hämta ut en smörgåstårta vi beställt och den ska vi mummsa på senare i kväll.

Idag börjar Sommarkrysset kl 20.00 på tv4 som det nog blir att vi ska titta på ikväll till fikat. Får se om det är några bra artister som är med och sjunger, Hoppas. Vore kul att gå och titta på det nån gång i sommar. Kanske kan bli om vi åker och hälsar på Andreas syster & familj något.  

Ska göra mig i ordning nu innan vi ska åka.


framme i Sveg

Förlåt för dålig uppdatering de senaste dagarna!

Kom för ett tag sen fram till Sveg. Resan har gått bra och vi har stannat några gånger efter vägen. Första stoppet gjorde vi i Smedjebacken där vi hälsade på Andreas mormor & mamma. Kul att se dom igen:) Blev bjudna på jätte god lunch och fika.

Nästa stopp gjorde vi i Borlänge där vi gick in en stund på köpcentrumet Kupolen. Vart lite shopping fast vi inte skulle köpa något. Och sista stoppet blev i Insjön där vi gick in på något som hette Lager70 där de hade massa märkes kläder och vanliga till billigt pris. Fanns en hel del och även där handlade vi lite. Får ta lite kort på det som blev handlat när vi kommer hem igen och ladda upp så ni får se.

Ska gå och vara lite social nu med de andra. Får se hur mycket bloggande det blir för min del nu när vi är här. Skriver när det finns tid... Kram så länge


tidig kväll idag

Slutade idag vid fyra, har varit iväg och handlat lite efter det och nu är jag hemma. Lagade med hjärtat här hemma en god bacongryta med pasta så nu är vi mäta här i våra magar! Ska snart gå in i en dusch så jag hinner bli klar tills Ballar av stål börjar. Det är ju såå bra, men också väldigt pinsamt vissa gånger. Blir nog en tidig kväll idag, för börjar jobba sju i morgon bitti igen. Sista dagen innan ledigheten så det ska bli skönt.

I morgon står det mycket på schemat efter jag slutat. Hem och tvätta några maskiner tvätt, packa till tjejerna och åka iväg med dom till mamma och sen packa en väska till mig själv. Städa i ordning lite här hemma innan vi åker, så det ser skapligt ut när vi åter kommer hem på söndag. Alltid skönt att komma hem till ett städat hem när man varit borta. I helgen har det inte blivit mycket av städning när vi båda har jobbat. 

De har fått in jätte fina kläder på Nellys hemsida i veckan som varit. Vill handla lite nytt men ska inte göra det, utan ska spara. I allafall denna månad:) Har ju tidigare i veckan redan beställt lite från hm. Kanske väntar det något roligt i slutet av månaden som vi ska göra. Hoppas det! 


nästa vecka

Idag på förmiddagen har jag varit seg och trött. Även fast jag fick lite sovmorgon i morse.
Längtar faktiskt nu lite till nästan vecka men på ett sätt gör jag det inte. På tisdag åker jag och Andreas upp till Sveg för att vara där till på söndag. Kommer bli som en liten minisemester för oss båda.

Det ska bli skönt att vara lite ledig, men anledning till varför vi åker upp är för att vi ska på begravning. Andreas farmor gick bort för några veckor sedan:( Det är inget kul men jag tror det kommer bli bra när vi väl ha varit på den och fått som ett avslut på det hela lite. Jobbigt just nu men det kommer kännas bättre sen.

Katterna kommer få stanna hemma denna gång. Lite tråkigt men vi kan inte ta med dem upp då Andreas bror kommer ha med sina två katter och dom kommer inte så bra överens med våra. Så det blir bara synd om dom, då de mår dåligt. Så Märta & Molli kommer åka till mormor på måndag kväll. Vet ju att där kommer de ha det så bra så:) Bli bortskämda med mat och godis i massor. Tur att de kommer ganska bra överens med hennes tre katter, annars vet jag inte vad vi skulle ha gjort.

På tisdag kommer vi stanna till i Smedjebacken vid lunch är det tänkte hos Andreas mormor och sen kommer hans mamma också vara där. Ska bli jätte kul att träffa dom då det var ett tag sen nu. :) Sen fortsätter vi vidare uppåt. Om vi har tur kommer Andreas brors sambo också med till Sveg och deras bebis Ella som vi då kommer få träffa för första gången. Dom födde på samma dag som våra vänner Nina & Niklas gjorde. Mycket tjejer som föds nu. Vart har alla killar tagit vägen?


                                                   
Simson en utav min mormor & morfars katter. Som ni märker så tycker vi väldigt mycket om djur och speciellt katter i våran familj.

The Ugly Truth

Igår blev det att vi tittade på en film som hette " The Ugly Truth". Det var en romatisk komedi och var rätt så bra faktiskt. Kan rekommendera att se den om man tycker om kärlek blandat med komedi annars låt bli. Huvudrollen spelades av skådespelerskan Katherine Heigl som annars är med i serien "Grey´s Anatomy" där hon spelar Izzie Stevens. Tycker hon är en bra skådespelerska och filmen 27 Dresses är ju inte dålig den heller med henne i huvudrollen:)

Ska om ett tag i väg till jobbet. Jobbar hela helgen lång och går av på måndag vid halv tre. Känns nu som att det är väldigt långt dit men när man väl har börjat jobba så går det fort och så är det plötsligt måndag:)

Tittade runt lite på Hms hemsida och de hade fått in lite nyheter. Mycket sommarkläder så det blir att man bara längtar ännu mera till sommaren:) Det blev att jag klickade hem lite kläder, igen! Måste försöka bli bättre på att inte falla så lätt och bara handla. Bland annat dessa gosaker blev det. Var bra priser, ingen kostade över 100 lappen. Det gillar jag.






bebis

Mår bättre idag, så det känns jätte skönt. Munsåren har lagt sig nu och blivit skorpor. Så nu gör det inte lika ont, vilket är skönt. Men ser ju inte så trevligt ut. Vi har idag varit och hälsat på Nina, Niklas & lilla Thilde i Kumla. Vilken söt bebis hon är. Helt otroligt söt och gullig. Under tiden vi var där så sov hon i pappa och mammas famn/knä medans vi fikade. Hon tittade upp några gånger men ville helst sova:) Thilde fick dom här små söta kläderna utav oss.

 
Hon passade i de rosa kläderna som hon hade på sig idag. Så tror dom här kommer passa henne jätte fint:)
Efter vi varit där så åka vi till frissan för Andreas skulle göra sig fin med en klippning. Jag måste försöka få tag i en ny tid för en klippning av mitt hår och eventuellt göra ljusa slingor då också. Får ta tag i det nästa vecka då jag fick ringa återbud igår.Därefter så åkte vi ut till landet och gratulerade mormor & morfar i förskott på deras 46 åriga bröllopsdag som de firar nu på söndag. Men vi båda jobbar då så åkte vi ut idag istället och firade dem lite. Tänk om man själv får uppleva den dagen att ha varit gift i 46 år!!! Det är länge de!

Ikväll blir det bara lugnt här, titta lite på tv och kanske nån film om vi orkar och äta lite ostbågar:) mumms!

hemma från jobbet

Skulle ha jobbat en dagtur idag men har haft ont i magen i natt och har det lite fortfarande och sen har jag lyckats fått två ganska stora munsår på överläppen. Det gör så ont och jag brukar oftast få det om jag inte har sovit bra, håller på och blir sjuk/är sjuk, om jag inte ätit bra eller har stessat mycket. Jätte jobbigt! Imorgon är jag ledig i från jobbet och kan vila upp mig även då och hoppas på att det har blivit bättre. För sen på fredag kväll jobbar jag och hela helgen.

Idag skulle jag ha jobbat till fyra och efter det skulle jag ha varit hos frisören vid halv fem och klippt mig och sen senare vid sex tiden skulle jag ha träffat Linette och Lejla för en fika på stan. Men nu blev inget av detta av :(

Bjuder på två bilder på våra underbara katter.

 Märta                                                         Molli


helt slut

Jag var helt slut igår när jag kom hem vid 19 tiden efter en heldag på marieberg köpcentrum. Blev att laga mat för var jätte hungrig och sen slappa i soffan framför tven. Det behövdes kan jag säga. Mina fötter och ben hade gjort sitt för dagen. Mamma kom och möte upp mig där ute och sen lunchade vi på Pacos när Andreas hade lunch. De har verkligen god mat:) mumms. Sen var vi nog runt i nästan alla affärer och Ikea där vi handlade lite smått så som ljus och diverse.

Blev lite annan shopping i går också så som nagellack, hårspännen, en svart topp och sen köpte jag äntligen en ny mobil:)  Jag har pratat om det länge nu att jag ska köpa en men det har aldrig blivit av, men så igår slog jag till på denna skönhet från Sony Ericsson Aino. 
   

Vart lite orolig när jag kom hem att jag hade gjort ett impulsköp men nu när jag börjat knappa lite med den och kollat på funktionerna så har jag ändrat mig. Jag är nöjd:) 

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för jobbet och sen åka iväg. Blir att prova det nya trådlösa headsetet som var till denna mobil när jag cyklar:) spännande och se hur det funkar.


shopping

Snart bär det av till Marieberg köpcentrum. Kanske blir det lite shopping idag, vem vet. Mamma kommer ut och möter upp mig senare. Det ska bli trevligt. Sitter i köket med en kopp kaffe i skrivande stund. De är här och sätter upp persienner i vardagsrummet nu och det verkar bli jätte bra. Det ska bli skönt att kunna dra ner nu när solen tittar fram. Kan rekommendera om ni ska sätta in persienner att ta kontakt med dom på Örebro solskydd. Deras hemsida är: http://www.orebrosolskydd.se/



Sol:)

Vaknade upp för ett tag sen och vad är det jag ser? Jo solen skinner så fin utanför fönstret och himmlen är blå. Blir genast på bra humör:) Har sovit rätt så bra inatt. Andreas kom hem strax före 01.00 så det var skönt, blev inte så sent som jag trodde det skulle bli. Blir att äta frukost nu och sen får vi se vad dagen har att bjuda på.

Ikväll är det match igen på Behrn Arena och denna gång möter ÖSK - BK HÄCKEN, så den ska vi på vid 17 tiden och heja. Hoppas att solen håller i sig och att det är så här fint även då, vore som skönt. Tror nästan att vi tar cyklarna då dit bort. Blir lättare än att ta bilen för då finns det knappt någon parkering att ställa den på. Men med cykeln är det betydligt lättare och då får vi även motion båda två.  

Nu blir det frukost och kaffe så man vaknar till riktigt!

nu tillbaka

Nu är klänningen/tubtoppen tillbaka från förra året som jag tycker om. Finns att köpa hos www.nelly.se för endast 199kr av märket Rut m.fl. Längtar efter att kunna börja använda den igen.


Flower Tube Top SEK 199, Rut m.fl. - NELLY.COM

hemma i soffan

Sitter just nu hemma i soffan och bara tar det lugnt. Andreas åkte iväg för ett tag sen för att möta upp jobbkompisarna på stan. Får se hur han tar sig hem senare om det blir taxi då bussarna inte åker förbi Sörbyängen senare på kvällen/natten. Det är så dåligt, bussarna slutar åka vid ca kl 23.00 redan. Har blivit till det sämre när de gjorde om alla busslinjer och turer för våran del.

Alltid när han är ute och jag är själv hemma så kan jag inte koppla av förens han har kommit hem igen. Ligger i sängen och halv sover och vaknar stup i ett om jag lyckats somna. Så det är skönt när man hör nyckeln i dörren och man vet att han kommit hem säkert, då kan jag sova riktigt gott!

Sitter nu och tittar på en massa repriser av The Hills på datorn som jag missat tidigare, mycket bra serie det där:)

Första maj

Då var det första första maj idag, det går fort. Inte så länge kvar tills det är sommar månaden juni.
Första maj är lika med demonstrationernas dag så vi kommer nog få läsa lite i tidningen om det. Alltid händer det något.

Valborg igår, det var trevligt. Spenderade kvällen ute på landet hos mormor & morfar med övrig släkt. Vi grillade och åt gott, kanske lite för mycket som det alltid brukar bli, blev proppmätta! Sov över och nu sitter vi här i köket och dricker kaffe och talar. Andreas åkte precis iväg och skulle köra några kompisar till travet som är idag vid 13. Sen ska han ut med jobbet ikväll på den årliga barrundan de brukar ha. Så för min del blir det en lugn hemma kväll med tjejerna med mys och godis:)

Ska försöka bli bättre på att ta bilder och lägga in. Här kommer iallafall några från igår.

Det blev en liten brasa igår innan det började regna senare under kvällen.
brasan


Simon

Kusin simon.
Valborg

Morbror J.


Morfar stod beredd med vattenslangen ifall det skulle behövas.


Andreas och morbror P diskuterar om det ena och andra. Lägg märke till
den omtalade fula mössan.



Hoppas ni hade en trevlig valborgsmässoafton igår också. Nu blir det att hitta på något att äta till lunch börjar bli lite hungrig:)

RSS 2.0