Det blev inte...

Ja vad ska man säga, det blev inte som vi tänkte oss med maten idag. Vi syndade istället. Var för trötta när vi åkte hem i från landet för att ställa oss och laga mat så vi svängde förbi pizzerian och köpte oss en pizza och kebabrulle:) det satt fint!

Nu sitter vi här i soffan proppmätta med varsin dator och var och en gör sitt. Har tittat lite på första säsongs avsnittet av Ugly Betty, är ju faktiskt sista säsongen nu som börjat. Lite tråkigt att det ska sluta, men det har ju hållit på ett bra tag nu så det är kanske dags. Hoppas bara att det blir ett bra slut. Nu blir det att titta på roliga och lite knäppa Desperate housewives:) Börjar inte jobbet förens kl 13 i morgon så det ska bli så skönt med sovmorgon.

Fick en glad nyhet igår när jag var på jobbet. De ringde från Örebro solskydd och berättade att våra persienner var klara nu och att de skulle komma på måndag morgon för att montera upp dom i vardagsrummet. Äntligen!
Har varit jobbigt när solen legat på hela förmiddagen och långt in på eftermiddagen när man suttit där och ska se på tv och att det då blivit så varmt. Hade så hela förra sommaren och vill inte ha det så i år igen. Men nu blir det ändringar på det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0