ICAs jumbokräftor

Har haft det jätte bra de senaste dagarna med massor med besök här hemma. Har haft Andreas syster med familj här och Andreas pappa. Vi har haft det jätte trevligt! :) Kändes väldigt tomt efter att de åkt hem igen. Hoppas vi ses snart igen, kanske att vi åker till dom då i Sthlm. Får turas om att åka varannan gång till varandra. det är ju inte så lång väg att åka trots allt.

Vi har varit ut till Marieberg och Ikea och gått/handlat, åkt runt och tittat på nya bilar, varit på G-vik, spelat kort sent på kvällarna, haft dubbel kalas med god smörgåstårta och haft kräftskiva. Vart i år att vi köpte ICAs jumbokräftor frysta och dom var faktiskt jätte goda. Kan rekommendera att köpa dom. Vi kommer göra det igen.

Idag blir det inte mycket gjort här för våran del... Andreas är fortfarande sjuk sen några dagar tillbaka. Tror det var jag som smittade honom när jag var sjuk. :( tråkigt! Bara ta det lugnt och umgås. Kanske ska beställa hem matchen mellan ÖSK och AIK senare ikväll och titta på den. Vi får se hur det blir, men vore kul att se. Hemma match och hoppas på att ÖSK tar hem det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0