Sthlm

Nu är vi hemma i från Sthlm, kom hem igår kväll. Har haft det jätte bra, men hade velat stanna lite längre. Tiden går för fort när man har trevligt och bara njuter. Killarna hade det bara bra när dom var på Sverige - Skottland matchen. Sverige vann ju:) Härligt!

Vi tjejer åkte ut till Kista galleria och så klart blev det lite shopping där. Sen åkte vi hem igen och myste i soffan med chips, dipp, cola och en bra film innan killarna kom hem igen. Det var jätte kul att träffa dom!

Nästa vecka på torsdag så kommer faktiskt delar av dom hit till oss. Det blir Nina, Magnus, Engla och andreas pappa som kommer och ska stanna tills på söndag. Det ska bli jätte kul! Så vi får ta och hitta på lite saker som Engla tycker om. Hoppas på fint väder då vi kanske kunde åka ut till Stora Holmen och vara där en dag. Åka Lilleputtetåget bland annat. Tror Engla skulle tycka om det.

Nu väntas det jobbhelg här så ska ta och göra mig i ordning. Fick hem parfymen i från Make Up Store härom dagen och den doftar ljuvligt:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0