vilken dag

Har varit dålig med att uppdatera men har bara tagit det lugnt om dagarna och njutit av det fina vädret vi fått:) Dagen har varit helt underbar med 20 grader och soligt. Solen skiner fortfarande. Morsdag idag och den har spenderats ute på landet hos mormor & morfar där vi blev bjudna på lunch och eftermiddags fika. Mamma var även där och min morbror med sambo och kusin.  Spelade badminton med kusin ett bra tag, det är kul men vart jobbigt efter ett tag pga att solen låg på och brände. Kommer nog känna av i min högra arm i morgon att jag spelat;)

Resan i fredags till Ullared gick bara bra. Vi gick upp som planerat vid ca kl 02.00 och åkte i väg vid 03.15. Körde halva vägen var dit och var framme precis när de skulle till att öppna. Fem minuter i åtta stog vi klara. Tog det lugnt där inne och gick runt och kollade på allt. Var inte så mycket folk som vi trodde det skulle vara. Det är ju så himla stort och man blir lite förvirrad i bland och undrar vart man ställt vagnen någonstans. Har man verkligen gått i genom allt? eller har vi missat något?


                                          

Efter att vi gjord själva Ullared så gick vi runt i övriga butiker runtom så som Göteborgs kex, MQ outlet med mera.  Så det handlades kex i stora lass ( inte bara till oss utan också till de här hemma). Men vart lite besvikna när vi skulle in på MQ outlet då de höll på att bygga om, så de hade mer än hälften av butikens kläder nerpackade i kartonger och en så liten lokal de var i nu mot den förra. Blev inget att handla där denna gång. 

Vi var klara i Ullared vid ca 13 tiden så vi åkte vidare. Bestämde oss för att åka förbi Ulricehamn på hemvägen där de har flera outlet butiker med massor av märkeskläder, skor och prylar. Hittade dit förra året när vi hade semester och tyckte det var flera bra affärer. Då handlade vi men inte denna gång. Ångrar mig lite då jag inte köpte ett SVEA linne jag tittade på och en bh från samma märke. Men det kanske finna kvar nästa gång, vem vet.

Efter vi varit där nån timme så åkte vi hemåt igen. Vart en bra dag även denna. Men nästa gång vi åker ner mot Ullared så sover vi nog över någonstans, för det tar lite på krafterna att åka 80 mil på en och samma dag!

Lägger upp lite bilder på de vi handlade senare.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0