Tillbaka till jobbet

Måndag idag och det betyder åter tillbaka till jobbet. Känns lite konstigt då man varit ledig nästan 1 vecka. Men det går bra och man kommer snabbt tillbaka i det hela.

Vi kom hem igår kväll vid åtta snåret och vi sprang upp med alla saker i lägenheten och sen åkte vi och hämtade katterna hos mamma. Saknat dom väldigt mycket! Men de hade ju haft det bara bra hos mamma och jag tyckte nog att Molli hade blivit lite större under tiden där. Fått mycket god mat:) Dom sov i sängen hela natten och gosade gott fram tills vi gick upp för ett tag sen. Mys!

Nu ska jag försöka hinna med och plocka lite här hemma innan det är dax för att åka i väg till jobbet. Förstår inte hur mycket saker man igentligen har med sig när man åker och ännu mer när man kommer hem. Undra vad det kan bero på? Ska ta bilder på de kläder jag handlade i Borlänge och i Insjön, så det kommer upp de närmaste dagarna.

Just de, i morgon har vi friskvårdsdag med jobbet och ska upp till Dovra sjöar och vandra. Vi ska vandra runt de tre sjöar som ligger där och det kommer bli ca 1 mil vi ska vandra. Kommer stanna for att äta under vandringen och fika. Dovra sjöar ligger i naturreservatet Dovrasjödalen och ligger vid östansjö. Hoppas på bra väder i morgon så att det inte regnar. 

                                                            

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0