The Ugly Truth

Igår blev det att vi tittade på en film som hette " The Ugly Truth". Det var en romatisk komedi och var rätt så bra faktiskt. Kan rekommendera att se den om man tycker om kärlek blandat med komedi annars låt bli. Huvudrollen spelades av skådespelerskan Katherine Heigl som annars är med i serien "Grey´s Anatomy" där hon spelar Izzie Stevens. Tycker hon är en bra skådespelerska och filmen 27 Dresses är ju inte dålig den heller med henne i huvudrollen:)

Ska om ett tag i väg till jobbet. Jobbar hela helgen lång och går av på måndag vid halv tre. Känns nu som att det är väldigt långt dit men när man väl har börjat jobba så går det fort och så är det plötsligt måndag:)

Tittade runt lite på Hms hemsida och de hade fått in lite nyheter. Mycket sommarkläder så det blir att man bara längtar ännu mera till sommaren:) Det blev att jag klickade hem lite kläder, igen! Måste försöka bli bättre på att inte falla så lätt och bara handla. Bland annat dessa gosaker blev det. Var bra priser, ingen kostade över 100 lappen. Det gillar jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0