Regn och åter regn...

Det har nästan regnat hela tiden vi varit i Sveg och inte velat sluta alls! :( har varit jätte tråkigt då vi inte kunnat varit ute något. I torsdags när vi vaknade hade det även kommit SNÖ under natten!!! Vilket rejält bakslag.
Blev i allafall en kvällspromenad på onsdagskvällen men mer än så har det inte blivit.
Nu har alla farit hem utan jag och Andreas, vi har tänkt att åka i morgon någon gång på dan. Har haft det jätte bra här och roligt att få träffat alla.

Lilla Ella var helt underbart söt hon. Så liten och go tjej det där. Engla Andreas systers dotter hade växt och blivit en stor tjej tyckte jag. Lika go och söt hon också. Känns lite tomt när de nu har åkt. Hoppas vi ses snart igen och att det inte dröjer för lång emellan gångerna.

Begravningen gick bra i onsdags. Känns skönt att det är över nu, har varit som en liten klump i magen innan och varit jobbigt. Nu har den släppt. Det var jätte fint allt i kyrkan och efter.

Nu har det faktiskt slutat att regna och solen börjar titta fram mellan de gråa molnen. Kors i taket!! Underbart om solen kan hålla sig framme nu och stanna. Det är ju faktiskt snart juni:) Snart ska vi åka ner till Sveg och hämta ut en smörgåstårta vi beställt och den ska vi mummsa på senare i kväll.

Idag börjar Sommarkrysset kl 20.00 på tv4 som det nog blir att vi ska titta på ikväll till fikat. Får se om det är några bra artister som är med och sjunger, Hoppas. Vore kul att gå och titta på det nån gång i sommar. Kanske kan bli om vi åker och hälsar på Andreas syster & familj något.  

Ska göra mig i ordning nu innan vi ska åka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0