Hemma igen

Nu är vi hemma igen. Kom hem igår kväll vid 18 tiden efter vi varit och hämtat katterna hos mamma. Vi har haft tre jätte bra dagar i Göteborg. Dom två första var det bra väder med sol till sent på kvällarna. I och med att det var så fint väder så var det sjukt mycket folk inne på Liseberg. Vi fick stå i kö många timmar sammanlagt för att få åka något, det var inte så kul så man tappade lusten för att åka så mycket som man igentligen hade velat. Men vi åkte dom karuseller vi ville i allafal en gång och någon blev det två på.

Så vi gick runt och spelade lite på choklad och godis hjulen istället. Vann inga stor vinster men första och andra pris blev det. Var och tittade på stora scenen när Karl-einar Häckner trollkarlen och hans varieté hade show. Dom kunde underhålla och var bra. 

Var inne i stan och gick runt och tittade lite och sen åkte vi till Nordstan. Blev att vi handlade lite saker som jag kan ta kort på sen och lägga upp så ni får se. Göteborg är en så fin och mysig stad att gå i.

Hotellet Gothia Towers vi bodde på var helt fantastiskt. Det låg precis mitt emot Liseberg och Scandinavium så utsikten från vårat rum var väldigt bra. Sista kvällen åkte vi upp till hotellets restautang, Heaven 23 som låg på 23:de våningen (där av namnet) där man hade utsikt över hela Göteborg och åt. Vi åt hotellets omtalade och berömda "King size de lux" Räksmörgås. Den var väldigt stor och jätte, jätte god. Och därav fick vi betala för det... 235kr styck. Det är den dyraste räksmörgås jag någonsing kommer att äta i mitt liv.

                                                Gothia Towers                 King size de lux
                                                
                                         
Väl hemma i Örebro igen, borta bra men hemma bäst. Igår kväll när vi kommit hem tog vi oss en sväng ut til Ikea. Blev att det följde med lite ljus och så. Hittade två jätte fina i ljus rosa glas som man senare kan använda till vanliga värme ljus när dom brunnit upp.

Vi gick även igår på bio och tittade på Eclipse som jag länge velat sett. Den var bra och nu längtar jag tills fyran ska komma:) Men ingen av uppföljarna kommer slå den allra första utav dom Twilight!  



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0